TRACKS CIRCUITS

0-colores

CLICAR SOBRE CADA IMATGE PER RECONEIXER CIRCUITS

triatlón olivatriatlón olivatriatlón oliva

  Vos esperem a tots/es per tal de gaudir del Triatló Capità de la Vangvarda que amb la Degana conforma el Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló,  i en 2018 molt especialment amb la commemoració del 30 aniversari . El Capità i la Degana formen el “Circuit Cabdells 2018 “dos proves no drafting singulars.

 El Capità és un MD amb peculiaritats que el fan únic, divertit i personal. El circuit de natació és paral.lel a la costa . El Circuit de bici està dissenyat especialment per llançar la cabra i rodar i rodar acoplats, circuit no drafting.

Es mantenen les condicions del  circuit de ciclisme, per tal de garantir una major seguretat als triatletes per evitar una zona de pas d’anada i tornada en el Camí Carrasca, amb punts de volta en Camí Carrasca on acaba la crono-link, primera rotonda entrant a Pego i  ja de tornada per la CV 715 cap Oliva. No obstant els nous procediments i Calendari Esportiu de Proves de la DGT el circuit limítrof i amb pas per dos províncies, por variar per tal de complir amb els requisits que DGT determine.

I la cursa a peu entre el públic, les dunes a les qual defen com ecosistema a preservar i conservar, un circuit de dos voltes de 10QM que pot passar a 4 voltes per fer més visual la prova a acompanyants i espectadors. També aquest canvi atén al cens de nidificació del Corriolet per tal d’aconseguir la major taxa de reproducció i garantir la seua permanència i evitar el perill de desaparició d’aquest ocellet tan habitual  a vora mar correguent a les nostre platges.

Els espectacles  i actuacions i acompanyaments són el remat final. Vos esperem per gaudir al més alt nivell del nostre esport el Triatló. Aquest any celebrarem el 30 aniversari, #olivaestriatlo30anys.

Posted in Información genereal, Oliva es triatló, triatletas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>