TRACKS CIRCUITS

0-colores

CLICAR SOBRE CADA IMATGE PER RECONEIXER CIRCUITS

triatlón olivatriatlón olivatriatlón oliva

  Vos esperem a tots/es per tal de gaudir del Triatló Capità de la Vangvarda que amb la Degana conforma el Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 2021 molt especialment amb la celebració del Campionat Autonòmic de Mitja Distància de la Comunitat Valenciana, a la nostra ciutat. El Capità i la Degana formen part dels circuits Copa no Drafting Federació Triatló CV dos proves no drafting singulars que aquest any s’organitzaran juntes en modalitat de multiprova.

 El Capità és un MD amb peculiaritats que el fan únic, divertit i personal. El circuit de natació és paral.lel a la costa . El Circuit de bici està dissenyat especialment per llançar la cabra i rodar i rodar acoplats, circuit no drafting.

Es mantenen les condicions del  circuit de ciclisme, per tal de garantir una major seguretat als triatletes per evitar una zona de pas d’anada i tornada en el Camí Carrasca, amb punts de volta en , primera rotonda entrant a Pego i  ja de tornada per la CV 715 cap Oliva. No obstant els nous procediments i Calendari Esportiu de Proves de la DGT el circuit limítrof i amb pas per dos províncies, por variar per tal de complir amb els requisits que DGT determine.El fet de ser modalidat multiprova i no drafting podrà junt a la situació Pandèmica en la data assignada 19-09-2021 suposar canvis en el circuit  evitant Camí Carrasca en una de les modalitats per tal d’evitar el drafting.

I la cursa a peu entre el públic, les dunes a les qual defen com ecosistema a preservar i conservar, un circuit a 4 voltes per fer més visual la prova a acompanyants i espectadors. També aquest canvi atén al cens de nidificació del Corriol per tal d’aconseguir la major taxa de reproducció i garantir la seua permanència. Tot per tal d’ evitar el perill de la seua desaparició. Aquest ocellet tan habitual  a vora mar  on corre en grups , ens caracteritza i representa.

 Vos esperem per gaudir al més alt nivell del nostre esport el Triatló sempre acomplint les Mesures que Sanitat indique. Aquest any celebrarem el 100 aniversari del Palau Centelles.

Posted in Información genereal, Oliva es triatló, triatletas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>