Entrevista Tele7 Deportes con R

Entrevista al nostre Coordinador Tècnic Antoni Cots i al President i membre del Club, Ximo Jordà en representació de la Federació Unió d’Activitats Integrades Activa’t+ treballant en conjunt per tal d’assolir la Declaració d’Interés Turístic Autonòmic ja que la presentarem a la Gala Viu la Festa Oliva és Triatló el proper mes de novembre.

Agraïment especial a tot el voluntariat i Regidoria d’Obres i Serveis, Bombers Oliva,Protecció Civil, Creu Roja, Policies Locals d’Oliva i Pego, Guardia Civil Oliva, Destacament de Trànsit Gandia i Benidorm, MotoeventSafor, Fundació Espurna, Kum Kum Trà, Art i Dansa, Grup Hathor, Consell local de la Joventut, germandats de setmana Santa, Falles, ….. Club Nautic Oliva, Escoleta Club Triatló Oliva, Club Kiteboarding, etc…..

També agraïr les paraules i dedicacions que molts/es participants ens han fet en aquesta XXVII edició de la Degana.

La presentació de l’Escoleta del Club Triatló Oliva també es va fer a la Casa la Festa aprofitant l’edició de la Degana, en breu presentació oferta a tots el col.legis i centres educatius del programa elaborat amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>