La Degana Seu Campionat Autòmic Triatló Olímpic no drafting Comunitat Valenciana

6 compri

 

Campionat Autonòmic 2016 Olimpic no drafting

 «Oliva és Triatló»,  la Degana, el proper 18-09-2016, acull a prova única el Campionat Autonòmic de triatló Cat A Olímpic  «no drafting». La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana lliurarà els premis als guanyadors federats per la C.V,tres primers masculins i femenins així com grups d’edat. La Degana disposarà de detalls per la classificació absoluta independent del Campionat Autonòmic, locals i per equips. El lliurament es farà el mateix dia de la prova. També en el seu cas es podrà lliurar el premi Cab d’Ells, aquell/a triatlteta que ha guanyat les dos proves d’Oliva, Capità i Degana en la mateixa temporada que podrian ser VAN DEN BROECK, INGE i SAYAS DE HARO, JOSE MARIA, guanyadors absoluts del Capità en la seua IV edició. La inscripció, per als  federats en la Comunitat Valenciana té preferència, sobre tot amb el plaç progressiu últim de la inscripció, a partir de 450 triatletes fins a 600 límit de la prova.

En el Campionat Autonòmic a celebrar a Oliva, sols poden puntuar  triatletes amb llicència de Triatló de la Comunitat Valenciana , actualitzada i en vigor l’actual temporada.

El projecte Viu la Festa «Oliva és Triatló» opta a la Declaració d’esdeveniment esportiu i festiu d’interés turístic, la celebració del Campionat Autonòmic aporta valor afegit a a la Candidatura, per la qual cosa la Federació UAI Activa’t + i el Club Triatló Oliva decidiren amb l’Assemblea  d’organs directius proposar la presentació de candidatura aquesta temporada.

Convidem a la participació en aquesta edició a tots i totes les triatletes de la Comunitat  i d’altres llocs, per tal de gaudir de la Degana de la seues particularitats festives, esportives, i turístiques  i que  tots junts, participants i acompanyants pugam aconseguir sumar esforços per obtenir la Declaració d’Interés Turístic  del projecte  Viu la Festa «Oliva és Triatló»

El Campionat Autonòmic de Triatló Olímpic,  és modalitat no drafting,  modalitat tradicional ja a la Degana amb un circuit de ciclisme molt adequat per a cabra i on el/la triatleta en  estat pur, genuí,i amb el seu esforç individual aconsegueix finalitzar la prova.   Qui serà la nova i el nou flamants Campió/na Autonòmics….. ? en la passada edició el podium a la Degana fou el següent:

Xiques

Primera  absoluta   Barbara Molina Izquierdo Imatge del Cartell Institucional de la Degana «016

11887570_10207735531616301_6704188190958445028_o

2.-Silvia Valero Martinez c.v

3.-Ana Belen Faus Vidal c.v

4.-Cristina de la Torre Paredes c.v

Xics

12036829_163190730689949_498193803751673732_n

  1. Jordi Pascual Selles c.v

  2. Fernando Santader de la Muñoza c.v

  3. Sergio Juan Sanchis c.v

També hauriem de tenir en compte els guanyadors o Campions Autonòmics al 2015 que organitzaren els companys de Vinaròs, ara bé en modalitat drafting que foren :

Xiques

vinaros-podium-femeni-400x195

Mirian Roselló Mari

Sandra Muñoz Sierra

Noelia Marta Lluch Escuder

Xics

vinaros-podium-400x196

Emilio Aguayo Muñoz

Francisco José Hervàs

Javier Andrés de la Esperanza

Una gran pregunta  que es resoldrà el proper 18-09-2016, no falteu a aquesta gran prova Degana de la Comunitat Valenciana. Trisalutacions

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>