La Degana Obri Inscripcions

Cap als 30 anys de Triatló Oliva , enguany més que mai Triatló Oliva en la seua XXIX edició vol que els triatletes acudixquen a la prova Degana de la seua Comunitat un any 2016, que ens va  impulsar si cap més fort cap el nostre objectiu que la prova Degana obtinga la Declaració d’Interés Turístic com Esdeveniment Esportiu Extraordinari. Un projecte conegut com Viu la Festa Oliva és Triatló.

Cap als 30 anys de Triatló Oliva, este año más que nunca Triatló Oliva en su XXIX edición queire que todos/as los/as triatletas acudan a la prueba Decana de la Comunidad Valenciana en un año 2016, que nos impulsa si cabe mucho más fuertemente hacia nuestro objetivo que la prueba Decana de la CV obtenga la Declaración de Interés Turístico como Evento Deportivo Extraordinario. Un proyecto conocido como Viu la Festa Oliva és Triatló.

 

comprimida

cap als 30

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>