CARTELL INSTITUCIONAL 2021

El Club Triatló Oliva  dissenya i desenvolupa activitats de promoció, campanyes que potencien i respecten el principi d’igualtat en les activitats que s’organitzen.

Encoratja a patrocinadors i administracions per tal de donar suport a l’esport femení i les activitats que puguen  potenciar la pràctica esportiva de les dones.

El Club Triatló Oliva segueix la Guia elaborada per el Consell Superior d’Esports i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per tal d’incorporar a les seues activitats i gestió esportiva local la perspectiva de gènere.

Un clar exemple d’aplicació és  la difusió mitjançant xarxes socials, web i suports físics que es fa amb el  cartell de la Degana i el Capità 113MD on la figura femenina és protagonista any rere any. Enguany amb especial ressó per la commemoració dels 30 anys de Triatló Oliva.

El Club col.labora fort amb dos esdeveniments molt importants la marxa – cursa solidària contra el càncer «RUN CANCER OLIVA» i la master clas del dia de la dona, organitzats per la Junta Local contra el càncer d’Oliva i Dansa Oriental respectivament.

On la triatleta Eliana Krist Sotelo será la portada del Cartell que prepararem, Cabdell en 2013, va guanyar les dos proves en la mateixa temporada i també guanyadora de vàries edicions de la Degana serà la millor embaixadora de Triatló Oliva en esta edició que inclourà les dos proves Olímpica i Mitja Distància , la Degana i el Capità.

music poster

XXXII TRIATLO OLIVA LA DEGANA DE LA  CV 2021

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>