CARTELL INSTITUCIONAL 2018

El Club Triatló Oliva  dissenya i desenvolupa activitats de promoció, campanyes que potencien i respecten el principi d’igualtat en les activitats que s’organitzen.

Encoratja a patrocinadors i administracions per tal de donar suport a l’esport femení i les activitats que puguen  potenciar la pràctica esportiva de les dones.

El Club Triatló Oliva segueix la Guia elaborada per el Consell Superior d’Esports i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per tal d’incorporar a les seues activitats i gestió esportiva local la perspectiva de gènere.

Un clar exemple d’aplicació és  la difusió mitjançant xarxes socials, web i suports físics que es fa amb el  cartell de la Degana i el Capità 113MD on la figura femenina és protagonista any rere any. Enguany amb especial ressó per la commemoració del 30 aniversari #olivaestriatló30anys.

El Club col.labora fort amb dos esdeveniments molt importants la marxa i cursa solidaria contra el càncer “RUN CANCER OLIVA” i la master clas del dia de la dona, organitzats per la Junta Local contra el càncer d’Oliva i Dansa Oriental respectivament.

music poster

 

music poster

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>