CARTELL INSTITUCIONAL 2017

El Club Triatló Oliva  dissenya i desenvolupa activitats de promoció, campanyes que potencien i respecten el principi d’igualtat en les activitats que s’organitzen.

Encoratja a patrocinadors i administracions per tal de donar suport a l’esport femení i les activitats que puguen  potenciar la pràctica esportiva de les dones.

El Club Triatló Oliva segueix la Guia elaborada per el Consell Superior d’Esports i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per tal d’incorporar a les seues activitats i gestió esportiva local la perspectiva de gènere.Un clar exemple d’aplicació és  la difusió mitjançant xarxes socials, web i suports físics que es fa amb el  cartell de la Degana on la figura femenina és protagonista any rere any. El Club col.labora fort amb dos esdeveniments molt importants la marxa solidaria contra el càncer i la master clas del dia de la dona, organitzats per la Junta Local contra el càncer d’Oliva i Dansa Oriental respectivament.

music poster

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>