CARTELL INSTITUCIONAL VII 113MD 2019

El Club Triatló Oliva  dissenya i desenvolupa activitats de promoció, campanyes que potencien i respecten el principi d’igualtat en les activitats que s’organitzen.

Encoratja a patrocinadors i administracions per tal de donar suport a l’esport femení i les activitats que puguen  potenciar la pràctica esportiva de les dones.

El Club Triatló Oliva segueix la Guia elaborada per el Consell Superior d’Esports i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per tal d’incorporar a les seues activitats de gestió esportiva local la perspectiva de gènere.

Un clar exemple d’aplicació és  la difusió mitjançant xarxes socials, web i suports físics que es fa amb el  cartell de la Degana i el Capità 113MD on la figura femenina és protagonista any rere any. Enguany amb especial ressó per la commemoració del 30 aniversari #olivaestriatló30anys. I per la bona acollida que rep aquesta campanya augmentant any rere any la participació femenina. Potenciant la pràctica general d’aquest esport i en particular a Oliva i pobles del voltant.

El Club també col.labora activament a dos esdeveniments molt importants la marxa-cursa solidaria contra el càncer “RUN CANCER OLIVA” i la master clas del dia de la dona, organitzats per la Junta Local contra el càncer d’Oliva i Dansa Oriental respectivament que sumen també al projecte de gestió d’activitats de perspectiva de gènere.

music poster

Isabel Gomez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>