I «10K» NOCTURN PLATJA D’OLIVA JORDI RIPOLL 9-07-2022

L’Associació de VeÏns de la Platja ,la Junta Local AECC d’Oliva  i El Club Triatló Oliva organitzen la primera edició de la carrera popular denominada  I “10k” Nocturn a la Platja d’Oliva Jordi Ripoll amb la col∙laboració i patrocini de l’Ajuntament d’Oliva Regidories de Participació Ciutadana i Esports, prova atlètica a la qual té accés, qualsevol persona que ho desitge, d’acord amb les categories  indicades. Paral.lelament tb s’organitza la MARXA NO COMPETITIVA AECC  optimitzant esforços.cartell col.laboradors

 

L’objectiu més important que persegueix aquest Esdeveniment a la Platja d’Oliva, és aconseguir que cada vegada més la població i principalment els residents a la Platja d’Oliva i  ciutat d’Oliva, participen i gudeixquen d’una activitat física, esportiva i solidària ,convidant a la participació d’altres marxadors i corredors que acudeixquen d’altres poblacions, i es sumen per tal d’aconseguir una alta participació . Ser solidaris i sumar #YoSí per l’investigació contra el Càncer i  coneixer i gaudir de la Plaja d’Oliva i d’un circuit marítim ideal per aquestes activitats, MARXA i I “10K”.

Cal esmentar que Triatló Oliva i la Junta Local AECC d’Oliva ja porten moltes edicions de la marxa col.laborant i ajudant-se mútuament ,s’incorpora l’Associació de Veïns de la Platja que suma al projecte una entitat que impulsa i organitza actes i esdeveniments per tal de dinamitzar el barri marítim d’Oliva.

L’Esdeveniment que es celebrarà el pròxim dia 9 de juliol de 2022 consta de dos modalitats MARXA NO COMPETITIVA CIRCUIT RUNCÀNCER 2022 a les 20:30h , i a partir de les 21:30h la prova absoluta I “10k” NOCTURN JORDI RIPOLL . L’eixida i la meta de les dues modalitats estaran situades en l’Avinguda Verge del Mar, al voltant de  la Plaça Europa i  la Posta de la Creu Roja d’Oliva.

CATEGORIES

  • MARXA NO COMPETITIVA SENSE CATEGORIES , MARXADORS  DE TOTES LES EDATS I CONDICIÓ

  • I “10K” NOCTURN JORDI RIPOLL PLATJA D’OLIVA

Categoria            Any de naixement *      Edat       Distància

Absoluta (masc/fem)    Tots els participants                       10 km

Local (masc/fem)            Empadronats en el poble            10 km

Promesa (masc/fem)    2000 ‐ 2004         18‐22 anys          10 km

Sènior (masc/fem)         1988 ‐ 1999         23‐34 anys          10 km

Veterà A (masc/fem)    1976 ‐ 1987         35‐46 anys          10 km

Veterà B (masc/fem)    1963 ‐ 1975         47‐59 anys          10 km

Màster (masc/fem)       Abans de 1963  60 anys i superiors          10 km

(*Acomplits al llarg de l’any 2022)

 

Els menors de divuit anys hauran de presentar autorització del representant legal o tutor, per a la recollida del dorsal

Els 3 primers classificats de les categories establertes en l’article 2, rebran un trofeu acreditatiu. En la categoria LOCAL es concedirà un únic trofeu al primer classificat per categoria. Els trofeus no seran acumulables.

L’acte de lliurament dels premis s’efectuarà 20´ després de l’entrada a meta de l’última persona participant al costat de la zona d’eixida/meta.

 Inclourà “Homenatge a Jordi Ripoll guanyador Absolut Circuit A Peu Marina Alta 2022” Corredor

S’estableix el següent termini d’inscripció:

De finals de juny fins al 8 de juliol: 7 euros

Les inscripcions podran efectuar‐se en línia en: www.somesport.com  trobareu avanç informatiu abans d’obrir inscripcions:

Avanç_informatiu_Nocturna_oliva_22

El nombre de participants està limitat a 600 participants per al I “10k” per seguretat i organització. A la Marxa no competitiva podrà participar tothom i no hi haurà límit de participació, i estarà oberta a menors de 16 anys, l’organització podrà limitar l’aforament o la inscripció per garantir la seguretat.

Els dorsals, una vegada assignats, són personals i intransferibles. El xip i el dorsal es podrán recollir  el  divendres 8 de juliol   i el mateix dia de la prova en l’estand habilitat al carrer Verge del Mar on la Posta de la Creu Roja els dos dies, de 18:00h a 20:00h el divendres  i  el dissabte fins mitja hora abans de l’inici del  I “10k”.

La bossa regal contindrà el següent i es repartirà a l’avituallament final del I “10k”:

  • Detall Commemoratiu.

  • Botella d’aigua o d’isotònic

  • Tots els detalls que l’organització puga aconseguir.

Hi haurà un lloc d’avituallament líquid situat al km 5 per a les persones participants del I “10K” i avituallament final

La prova serà cronometrada amb xip adherit al dorsal per l’empresa de cronometratge Somesport. Cada persona participant deurà col∙locar‐se obligatòriament el dorsal en el pit, sense doblar, manipular ni modificar. El servei de cronometratge disposarà d’un rellotge‐cronòmetre instal∙lat de l’arc de meta.

Seran desqualificats aquells participants que no atenguen les indicacions de l’organització, els que no porten el dorsal perfectament visible en l’arribada i els que no cobrisquen el recorregut de la prova íntegrament.

L’organització declina tota responsabilitat sobre els danys que la participació en aquesta prova puga causar, causar‐se a si mateix, o derivar d’ella, a qualsevol participant. No obstant això, tots els atletes participants quedaran baix la cobertura d’una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents subscrita a aquest efecte segons prescriu l’article 14 annex II Reial decret 1428/2003.

Tots els participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l’acceptació del contingut del present Reglament. L’organització declina qualsevol responsabilitat relativa a les persones participants que participen en la prova sense dorsal o sense haver formalitzat degudament la seua inscripció.

Els serveis sanitaris correspondran a Creu Roja d’Oliva  dotat de metge i A.T.S., prescrit segons annex II article 10 del Reial decret 1428/2003 emplaçats en la zona de meta durant el transcurs de la prova i durant el període de temps que es considere necessari per part de l’organització.Cobriran la MARXA i el I “10k”.

Hi haurà serveis de GUARDARROPIA en la zona de meta/eixida (Posta Creu Roja) i servei de dutxes en el Poliesportiu municipal / si s’habilitaren dutxes a peu de mar s’informaria a totes i tots els participants allí mateix.

Abans de la 10K es podrà participar en la MARXA NO COMPETITIVA AECC organitzada per la Junta Local AECC  d’Oliva que pertany al circuit RUNCANCER 2022 per tal d’obtenir recursos de la venda de dorsals i samarretes dels marxadors i gent que vullga feel seu donatiu , el I “10K” també aportará un donatiu solidari, i tot  l’obtingut, de forma íntegra es lliurarà a l’Entitat AECC, per tal d’aconseguir aprofundir i  millorar la investigació contra el Càncer. Vos adjuntem info de punts de venda de samarretes i dorsals.
290102363_394354416059969_3334268566861111157_n

Vos esperem a totes i tots a OLIVA

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>