PROJECTE CLUB

0-colores

El Projecte  del Club Triatló Oliva conviu en paral.lel al Projecte CULTURAL Viu la Festa “Oliva és Triatló”  que naix amb la prova Degana de la Comunitat Valenciana a l’hora de celebrar i commemorar, el seu 25 aniversari.

 El Club treballava de calent des de el 2008 al 2011, en  innovacions i espectacles a la Degana per tal de preparar un 25 Aniversari que agradara a tothom. Al 2012, després de la I Gala “Oliva és Triatló” amb el lliurament de guardons a esportistes locals i del Circuit Nacional NDS, es signava per  dos anys el projecte de viabilitat econòmica Viu la Festa “Oliva és Triatló”  que incloia  l’organització de la Degana i la primera edició del  mitja distància  ”El Capità de la Vangvarda” .  Apostarem per la creació d’estructura organitzativa al Club  i treballar per tal de Declarar la Degana com Esdeveniment d’Interés Turístic Autonòmic. Ara anem Cap als 30 anys de Triatló i en 2018 presentarem la Declaració Oficialment.

Quatre seccions defineixen l’ estructura organitzativa actual de funcionament del Club  amb la incorporació de la figura de Direcció i Coordinació Tècnica delegada per la Junta de Govern. Quatre seccions per tal de dur endavant el projecte Oliva és Triatló:

quatre seccions

1.-CLUB TRIATLO OLIVA ADULTS – CLUB ESPORTIU

– Club Triatló Oliva secció juniors i categories  adults, esportistes que practiquen l’esport combinat, federats i no federats.

 equipació presentació

 

2.-Associació Cultural Viu la Festa «Oliva és Triatló» i Organització Activitats Gestió.

SOCARRATS

ORGANITZACIÓ ACTIVITATS Promoció de l’esport «Triatló» segons principis i fins Estatutaris. 

– Organització de la DEGANA XXX i un half-iron el VI INTERNATIONAL TRIATLO 113MD OLIVA CAPITÀ DE LA VANGVARDA. 30 aniversari, ara al 2018 cap els 30 anys de Triatló a Oliva.

cap als 30

capità jpg
Logo Oficial International Triatló 113MD Oliva Capità de la Vangvarda

Altres activitats com l’Aquatrail,  el trail, la btt etc com les especialitats de Du Cross o Dutrail, Triatló Cross o Tritrail, o la nostra proposta Aquatrail Sis Platges…. www.aquatrail.es. Un projecte unit al l’entorn natural i mediambient que estem desenvolupant dins dels Plans de Promocio Turística Estival. I que inclou la defensa i preservació del Cordó Dunar, un ecosistema característic de les platges d’Oliva i al qual destinarem molts esforços per gaudir d’ells, com campanyes i consells mediambientals, propostes de neteja i protecció del Corriolet…. Aquestes passades edicions 2016 comptarem amb les autoritzacions mediambientals corresponents.

3.- ESCOLA MUNICIPAL  TRIATLO OLIVA TRITARONGINA  gestionada per CTO

IMG-20180712-WA0001

CARTELL ESCOLA TRITARONGINA + CAIXA POPULAR (2)

TRITARONGINA 2 COMP
Escoleta Club Triatló Oliva en la Marjal Pego – Oliva

-Constitució de l’Escola del Club Triatló Oliva el 26-11-2011 primer lúdica,  coneguda com Tritarongina començarem al 2016-2017, en un primer pas federarant als seus integrants actuals i configurar-la com de promoció e iniciació al rendimient per  tal de paticipar al Jocs Esportius de la CV.

Escola Esportiva Municipal en obert i mancomunada amb altres entitats i poblacions veïnes,  com Pego, poblacions de la Marina Alta, de La Safor….. Amb una estructura de personal laboral, monitors i entrenadors i una Coordinació Tècnica. Enguany amb la presentació d’un Circuit de Proves Locals.

 Inicialment un grup d’alevins, infantils i cadets, i ara actualment treballant en presentació de l’Escola Municipal a totes les Escoles, Centres Educatius i col.lectius interessats mitjançant un Programa de pràcticques desenvolupat expressament amb alumnes del Mòdul Superior en Activitats Fìsiques del “IES Gregori Maians d’Oliva” i el quadre Tècnic de l’Escola Municipal 2018-19

ESCOLA MUNICIPAL TRIATLO OLIVA TRITARONGINA

4.-ASSOCIACIÓ VOLUNTARIAT CTRIATLO OLIVA CONVENI VS UAI ACTIVA’T +

– Signatura  del Conveni organitzatiu al 2012  Club Triatló Oliva vs Federació  UAI Activa’t+ per tal de poder organitzar i gestionar les activitats conjuntament amb altres col.lectius i associacions que són essencials per  el seu desenvolupament, com voluntariats, col.laboracións amb Protecció Civil , o promoció artística de col.lectius. Avuí dia ja sóm Associació de Voluntariat de la CV-04-057905-V

23331141_229546817580558_3050579024628645047_o

I la creació d’ocupació regular al Club, tant de la Direcció com de Coordinació Tècnica,  com dels entrenadors, monitors i dels treballs per servici o activitat. Així com la col.laboració en altres projectes d’ocupació.

LOGO ASSVCTOUAI CV. jpg

5. PROJECTE INTEGRAT

Club Esportiu, Escola Triatló, Associació de Voluntariat i Associació Cultural “ Viu la Festa Oliva és Triatló vessant cultural del projecte, tots junts  per tal d’aconseguir la Declaració d’Interés Turístic Autonòmic de la Degana, com esdeveniment d’especial    de rellevància per Oliva i la Comunitat Valenciana.

CULTURAL

Assegurar l’ ambient Festiu, amb ingredients innovadors, vincle patrimonial i cultural, de defensa mediambiental…. la promoció associativa a tots els nivells,. Cal destacar que Triatló Oliva la Degana naix al caliu de les Festes Patronals d’Oliva, Festes de la Verge del Rebollet com part del seu programa en 1989.

10629546_723055967767520_6335610631779529076_o
Imatges primeres edicions Triatló Oliva per Joan Costa

 En 2013-14 i 2015 ja començarem realitzant la gestió del Projecte, des de la Casa de la Festa de la localitat conjuntament amb la resta de col.lectius que representen la festa i les festes d’Oliva en totes les vessants i on es signen els convenis de col.laboració associativa per tal de dur endavant el Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>