TRACKS XXIX EDICIÓ “LA DEGANA” 2017

0-colores English_JPG

 Una volta realitzada la reunió i la valoració del  dispositiu de seguretat , trànsit DGT, nous procediments i Calendari de Proves 2017 i altres organismes.

Ja ha sigut publicada  l’oficialitat del calendari data 17-09-2017 per la Degana, es mantenen les condicions del  circuit de ciclisme, per tal de garantir una major seguretat als triatletes per evitar una zona de pas d’anada i tornada amb punts de volta en Camí Carrasca on acaba la crono-link, primera rotonda entrant a Pego i circuit per CV 715.

En quant al Circuit  de carrera presemtem el clàssic a dos voltes amb millores. La natació com és habitual s’iniciarà  de la Posta de Creu Roja,  el caixó  d’eixida  el trobem caminant per la vora mar cap a Dénia, amb el Montgó i el Gegant de Pedra de Fons, realitzant la natació paral.lels a la costa.

SWIM TRACKBIKE TRACKRUN TRACK

 Vos esperem per tal de gaudir del Triatló Oliva “la Degana de la Comunitat Valenciana” en la seua XXIX edició aquest any a la Copa no drafting de la CV.

“La Degana” i “el Capità” conformen el projecte Viu la Festa  “Oliva és triatló”, projecte que es presentarà per tal d’aconseguir la seua  declaració d’interés turístic autonòmic.  La “Degana” amb les seues peculiaritats que el fan un triatló únic, diferent, divertit i personalitzat.  El circuit de natació és paral.lel a la costa. El circuit de bicicleta está pensat especialment per llançar la “cabra” i rodar acoplat , complint el NO DRAFTING. La carrera a peu entre el públic,  la platja, proper a les dunes amb campanya mediambiental de preservació i conservació i els espectacles, atractiu i peculiar, tant per als triatletes com per als acompanyants. Tot per tal de fer festa i fer gaudir al poble, a participants i acompanyants.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>