V Master Class Dia de la Dona ballar contra el càncer

Amb la celebració del Dia de la Dona aquest proper diumenge sumarem esforços amb les organitzadores de la V Master Class Dia de la Dona, l’Associació Dansa Oriental Oliva i Art i Dansa,

«Ja tens la teua entrada, i ganes de ballar?
Col.labora, de forma molt divertida, contra el Càncer! Per la igualtat, per una qüestió de gènere ara més que mai sigam solidàries i solidaris.

CARTELL V MASTERCLASS compri

 

logo (1)

Estarem l’Associació de Voluntariat Protecció Civil Oliva amb Viu la Festa Oliva és Triatló per tal d’ajudar el dia 11 conjuntament amb més col.laboracions com Caixa Popular, Trail Fruits, S.L, Coca-Cola, Centre Pilates MD Escribano, Rafael Moda, Cañamás Hnos, Atypical, Medes Sport, Psicologia Gandia, Patricia Forrat, Tot Arròs, Eventos Dulces, Gio Girls, Gaudí Sabates, Cinema Olimpia, Imatge Centre Estètica Integral, Papes Escrivà, Marilyn Girau, Activa Show, Pàgina 3, Olympo, Inèdit impremta….. i l?Excm Ajuntament d’Oliva mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana anima’t i participa tota la recaudació serà integrament donada a la Junta local contra el Càncer (AECC)
Gràcies.

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>