VIU LA FESTA OLIVA ES TRIATLO 2022 EMPRÉN ESPORT «FUNDACIO TRINIDAD ALFONSO»

El projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 2022 es presenta a la convocatòria dels Premis Emprén Esport FUNDACIO TRINIDAD ALFONSO en la categoria Esdeveniment Esportiu – Comunitat de l’Esport el conjunt format per les dos proves s’inclou a la candidatura amb molta força amb el suport de l’Excm Ajuntament d’Oliva i Ajuntaments col.laboradors com Pego, l’Atzúvia , Rafòl d’Almunia i Sagra.

2022 arrancada ok

Les proves s’han presentat conjuntament definint un Projecte Esportiu únic amb moltes opcions d’aconseguir el primer premi.

  • IX INTERNATIONAL 113MD TRIATLO OLIVA «CAPITÀ DE LA VANGVARDA» 15-05-2022 i on la celebració Any Centelles cobra especial rellevància la prova MD acullirà també la distància Olímpica per celebrar con cal aquest aniversari tant important del Patrimoni d’Oliva ajornat per la Pandèmia de la Covid-19.

medalla

  • XXXIII TRIATLO OLIVA «LA DEGANA DE LA COMUNITAT VALENCIANA» 18-09-2022 on la recuperació del circuit clàssic és la conseqüència de l’esforç d’aquestes últimes edicions, la millor de les notícies per considerar.la la millor prova d’un Triatló Olímpic a la Comunitat Valenciana i a Espanya. La millora en recursos auxiliars habilitats i l’experiència farán que el Projecte puga ser Declarat d’Interés Turístic Autonòmic.

circuit clàssic

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>