TRACKS CIRCUITS

0-colores

CLICAR SOBRE CADA IMATGE PER RECONEIXER CIRCUITS

triatlón olivatriatlón olivatriatlón oliva

  Vos esperem a tots/es per tal de gaudir del  X Aniversari del International 113MD Triatló Oliva Capità de la Vangvarda que amb la Degana de la CV conforma el Projecte Viu la Festa Oliva és Triatló 2023, aquesta prova acull multidistància MD i Olimpic, la Degana en la seua XXXIII  acomplirà un somni repuperar el circui  clàssic que conformarà una de les proves de Triatló més completes de la Península amb un Olimpic + 1,5 /45/ 13.

S’ha treballat molt aquestos anys per tal de recuperar el circuit Clàssic amb formació de personal auxiliar, habilitacions de voluntariat i el suport institucional de tots i cadascun dels Ajuntaments per on transcorre i de la Generalitat Valenciana que coneix Oliva com bressol del Triatló a la Comunitat Valenciana, tots junts aconseguirem un esdeveniment únic.

Acomplirem un somni recuperar el circuit clàssic per les dos modalitats el MD i l’Olimpic , els dos circuits recuperaran el Circuit, el MD una volta amb Sorells i Sagra 46 Qm i una altra volta de 40 Qm per Camí Carrasca,  mentre que la modalitat Olimpica una volta de 46 Qm per Sorells i Sagra.

«La Degana» i «el Capità» conformaran el projecte Viu la Festa  «Oliva és Triatló 2023″, projecte que es presentarà per tal d’aconseguir la seua  declaració de Bé Cultural d’Interés turístic Autonòmic.El Capità i la Degana sumen amb peculiaritats que els fan únics, divertits i personals. El circuit de natació és paral.lel a la costa . El Circuit de bici està dissenyat especialment per llançar la cabra i rodar i rodar acoplats, circuit no drafting i amb el pas per el port de Sorells i el port de Sagra un dels circuits amb més encant de tot el Calendari de Triatlons. El circuit de bicicleta torna al Circuit Clàssic, sens dubte el millor circuit de Ciclisme per un MD i un Olimpic + aquest icònic circuit, emblemàtic , històric i mític, per tants i tants triatletes tornarà  en 2023. Un circuit tancat  definit com prova estàtica i NO DRAFTING.

I la cursa a peu entre el públic, les dunes a les qual defen com ecosistema a preservar i conservar, un circuit a 4/3 voltes per fer més visual la prova a acompanyants i espectadors. També aquest canvi atén al cens de nidificació del Corriol per tal d’aconseguir la major taxa de reproducció i garantir la seua permanència. Tot per tal d’ evitar el perill de la seua desaparició.Aquest ocellet tan habitual  a vora mar  on corre en grups , ens caracteritza i representa.

Tot per tal de fer festa i fer gaudir al poble, a participants i acompanyants. Aquesta edició tan especial on la Degana i el Capità compartiran la celebració de Viu la Festa Oliva és Triatló 2023 i la seua Declaració de Bé Cultural d’Interés Turístic Autonòmic consoliden l’esforç de tants i tants anys  en un any on celebrem també l’Any Centelles i el X Aniversari del Capità de la Vangvarda .

Posted in Información genereal, Oliva es triatló, triatletas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>